Oxygen Therapy- Ge nytt liv till din hud!

Kliniskt bevisat i tester, Crystal Clear Oxygen-behandling andas nytt liv in i trött åldrad hud. Oxygen behandlingen ger en yngre och mer livfull hud.

Baserad på en ny teknologi, Crystal Clear Oxygen Therapy är en sofistikerad behandling vilken ger ett konstant flöde av syre som återstrukturerar och aktiverar djupt in i epidermis där hudens elasticitet och hälsa börjar.

Allt eftersom produkten blivit känd som den ultimata ansiktsbehandlingen av celebriteterna, har kunderna blivit beroende av de fantastiska resultaten – vilka dramatiskt föryngrar huden och synligt reducerar linjer och rynkor. Behandlingen passar också mycket bra för en hud med acne då den påskyndar läkningen av huden.

Crystal Clear Oxygen Therapy är anpassad för alla hudfärger och hudtyper.

Den ultimata lyx ansiktsbehandlingen
Synligt reducerar linjer och rynkor från insidan och ut
Behandlar även varsamt det känsliga området under ögat
Perfekt för att strama åt nacklinjerna
Mycket effektiv på solskadad hud
De antibakteriella egenskaperna är extremt fördelaktiga mot acnehud

VARFÖR OXYGEN?

Syre är ett av de fem elementen som behövs för att uppehålla liv. Syre ger liv och energi till varje levande cell. När syrenivåerna blir låga så försvagas immunsystemet. Åldrandeprocessen är sammanlänkat med en minskad tillgänglighet av syre i hudcellerna. Crystal Clear Oxygen system tillför ett jämnt flöde av syre och noga utvalda anti-åldrande hudvårds ingredienser som slussas in i huden i ett slutet förlopp och således ger de nedre lagren i huden de viktiga ämnena som behövs för att reparera och återstrukturera från insidan och ut. Oxygen behandlingen är även kallad ”Madonna behandlingen”.