Dermapen

Dermapen är en mycket effektiv behandlingsform för många olika hudåkommor.

Med hjälp av en pennliknande apparat med små nålar penetrerar maskinen huden på ett mycket kontrollerat sätt. I kanalerna slussa sedan ett anpassat serum in.

Med Dermapen kan man behandla ärr, rynkor, acne, pigmenteringar mm men funkar även mycket bara om man enbart vill förbättra sin hud och förebygga åldrande.

Den avancerade tekniken stimulerar även kollagentillväxten och ger en synbar förbättring av huden.

För att få maximalt resultat av Dermpen har jag valt att jobba med att slussa in preparat I huden (från Mesoestetic) som är anpassat för att ge bästa effekt och kan skräddarsys efter just dina behov och önskemål. Resultaten är fantastiska!

Hydrafacial

Hydrafacial är den senaste, mest avancerade och skonsammaste tekniken inom hudvårdsföryngrelse.Hydrafacial är den enda hydradermabrasion som – i en och samma behandling – rengör, peelar och tillför fukt, samt skyddande antioxidanter.

Detta ger en vacker och klar hud, utan irritation. Behandlingen är mycket effektiv till att tillföra huden vitalitet och massor av fukt. HydraFacial innehåller speciella behandlingsingredienser, som möjliggör en mild men effektiv hydradermabrasion.

Microdermabrasion

Microdermabrasion är en behandlingsmetod som kom ut på marknaden för över 25 år sedan och har sedan dess utvecklats men är fortfarande en av de mest omtalade maskinerna på marknaden.

En behandling med Microdermabrasion går till så att hudytan slipas med hjälp av mycket små finkorniga kristaller. Döda förbrukade hudceller avlägsnas och hud som vanligtvis är tilltäppt, torr och lysterlös förbättras avsevärt.

Det förväntade resultatet man får av en behandling med Microdermabrasion är en hud som känns klar, ren och där hudtonen blivit betydligt jämnare.

Oxygenbehandling

Oxygenbehandlingen är det självklara valet om du vill få en pigg och fräsch hud med ett omedelbart resultat.

Behandlingen går till så att man applicerar ett anpassat serum som innehåller den finaste form av hyauronsyra blandat med vitaminer direkt på huden. Med hjälp av rent syre från maskinen slussas serumet ner I huden och ger en ökad fuktnivå, en klarare hud och en otroligt fin lyster.

Fransböjning

Fransböjning med vårdande Keratinbehandling.

Den här behandlingen lyfter och ger dina ögonfransar volym. Fransarna får även en mer intensivt mörk färg och djupinpackas med en reprerande och näringsuppbyggande keratinbehandling. Effekten kvarstår I upp till 6 veckor el mer.

PRXT33

PRXT33 är en kraftfull behandling som jobbar djupgående med att stoppa hudens åldrande och för att ge en fantastisk lyster.

Formulan som appliceras är en patenterad blandning av TCA och väteperoxid. Blandningen masseras in i flera lager och effekten efter behandlingen är både kollagenstimulerande, cellförnyande men även reparerande.

PRX T33 kan även kombineras med Dermapen för ett maximalt resultat.

Stay Young

Med hjälp av två elektroder som är kopplade till maskinen masseras ansiktets muskler. I maskinen finns 6 st förinställda program som väljs efter behov. Behandlingen ger en märkbart lyftande effekt, huden dräneras på vätska och vissa rynkor slätas ut. Stay Youngbehandlingen är även mycket avstressande och behaglig.

Comcit skin treatment

Den här maskinen kombinerar fyra olika tekniker i en och samma behandling.
Behandlingen kallas också “Cryo oxygen microchanneling collagen induction therapy” Det är en av de mest avancerade behandlingsmaskinerna som finns på marknaden just nu.

Cryo Oxygen: Iskallt syre förs över huden för att liva upp en trött hud samtidigt som det kalla syret har en bedövande effekt.

Hudroller med nålar: små microhål görs I huden för att kunna slussa ner efterföljande serum och för att starta en läkande process I huden. Ett aktivt anpassar serum appliceras på huden: serumet innehåller flera aktiva ämen men främst hyaluronsyra som bygger upp hudens fuktnivå på en djupare nivå i huden.

Oxygen: är fantastiskt för att få nytt liv till en trött hud samt för att få igång cellförnyelsen. Oxygeninslussningen är också mycket behagligt att avsluta denna aktiva behandling med

Cryopen

Dermapen cryo avlägsnar godartade hudförändringar såsom skintags, pigmentfläckar och fibrom.

Viktigt är att man alltid kollat upp hudförändringen hos en läkare för att säkerställa att hudförändringen är godartad.

Behandlingen går till så att man fryser bort hudförändringen med hjälp av flytande dikväveoxid. Ibland försvinner det man vill ta bort på en gång men för det mesta krävs det fler än en behandling.

Cellulitbehandling

Förtätad bindväv och förstorade fettceller leder till dålig blod- och lymfcirklation, detta är huvudorsaken till celluliter, ojämnheter, vätskeansamlingar och förlorad elasticitet i huden.

Behandlingen görs med en apparatur som heter TechniSPA, som kombinerar 3 mycket effektiva behandlingsmetoder.

Djup bindvävsmassage – Reducerar celluliter genom lösa upp inkapslade fettdepåer och bryta ner förstorade fettceller. Överflödig vätska och slaggämnen dräneras bort. Cirkulationen aktiveras, lipolysen stimuleras och hudens spänst förbättras av denna massage.

Jonisering– Slussar in verksamma och vårdande aktiva ämnen som aktiverar lipolysen, återfuktar, stärker och dränerar vävnaden.

Värme – Stimulerar cell- och kollagenförnyelsen. Ökar hudens mikrocirkulation och aktiverar cellernas vitala funktioner. Verkar effektiv och ger en behaglig ”hot stone”-känsla.

Resultatet ser och känner man redan efter första behandlingen.